Cum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill Shepherd

  • 490 afişări


Cum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill Shepherd

20 aprilie 2018

 

Galerie foto

Cum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill ShepherdCum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill ShepherdCum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill ShepherdCum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill Shepherd

Actriţa americană Cybill Shepherd, devenită celebră graţie rolului din serialul de televiziune "Maddie şi David" are la ora actuală 66 de ani.


Cybill Shepherd a câştigat la 16 ani titlul de "Miss-Teenage-Memphis" după care a lucrat ca fotomodel.


În 1971 joacă rolul principal în filmul "The Last Picture Show", iar în 1972 joacă în comedia "The Heartbreak Kid", ambele filme bucurându-se de succes. Au urmat o serie de filme şi seriale ca "Taxi Driver", "Moonlighting/Maddie şi David", "Cybill" şi "Psych".

Cybill Shepherd, acum în vârstă de 66 de ani, a câştigat trei premii Globul de Aur. După ce a apărut în filmul de televiziune The Client List în 2010, alături de Jennifer Love Hewitt, actriţa a primit un rol şi în serialul TV bazat pe film.

Cybill Shepherd a fost căsătorită cu antreprenorul David Ford, în perioada 1978 - 1982, şi cu chiropracticianul Bruce Oppenheim, în perioada 1987 - 1990. Actriţa are o fiică, Clementine, născută în 1979 din prima căsătorie, şi gemenii Cyrus Zacharian şi Molly Ariel, născuţi în 1987, din a doua căsătorie.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: maddie si david , cybill shepherd