Cum arată acum prima iubită a lui Smiley. S-au îndrăgostit când erau la liceu

  • 7112 afişări

Cum arată acum prima iubită a lui Smiley. S-au îndrăgostit când erau la liceu

17 noiembrie 2017


Galerie foto

Cum arată acum prima iubită a lui Smiley. S-au îndrăgostit când erau la liceuCum arată acum prima iubită a lui Smiley. S-au îndrăgostit când erau la liceuCum arată acum prima iubită a lui Smiley. S-au îndrăgostit când erau la liceuCum arată acum prima iubită a lui Smiley. S-au îndrăgostit când erau la liceu

Smiley şi Olivia au fost colegi la Colegiul Naţional “Zinca Golescu” din Piteşti şi s-au iubit  timp de doi ani. Au fost împreună din clasa a X-a şi până într-a XII-a.
 


În acea generaţie, Olivia fusese desemnată “Miss Boboc”. Mai mult, tânăra a  acceptat să apară în videoclipul piesei „Oare ştii” (2002), pe când Smiley era la începuturi cu trupa Simplu.

Chiar dacă drumurile li s-au despărţit ulterior, Smiley şi Olivia au rămas să activeze în acelaşi domeniu: el cântă, iar ea se ocupă de imaginea vedetelor la

casa de discuri pe care o reprezintă.

„Au fost iubiţi timp de doi ani, în liceu. Le stătea bine împreună. Au rămas în relaţii bune, se mai întâlnesc la evenimentele mondene”, au povestit surse din apropierea  pentru un ziar monden.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , iubita