Cum arată fiica lui Bill Gates, cel mai bogat om de lume. Are 21 de ani şi o viaţă de vis

  • 3430 afişări

Cum arată fiica lui Bill Gates, cel mai bogat om de lume. Are 21 de ani şi o viaţă de vis

23 ianuarie 2018


Galerie foto

Cum arată fiica lui Bill Gates. Are 21 de ani şi o viaţă de visCum arată fiica lui Bill Gates. Are 21 de ani şi o viaţă de visCum arată fiica lui Bill Gates. Are 21 de ani şi o viaţă de visCum arată fiica lui Bill Gates. Are 21 de ani şi o viaţă de vis

Jennifer Gates, fiica de 21 de ani a lui Bill Gates, care şi-a construit o profesie în domeniul ecvestru, a postat poze din toată lumea anul trecut, care s-a dovedit a fi unul foarte special pentru ea, potrivit Daily Mail.


Ea se clasează pe locul 19 într-un clasament al Federaţiei Ecvestre a Statelor Unite.A călătorit în întreaga lume împreună cu prietenul ei participând la diferite competiţii ecvestre.

S-a născut în Medina, Washington şi este studentă în ultimul an la facultatea de biologie a universităţii Stanford. Prietenul ei, Nassar, este un egiptean care s-a născut şi a copilărit în Kuweit; a fost şi el student la universitatea Stanford, absolvind managementul şi economia în cadrul universităţii.

Familia Gates călătoreşte deseori împreună, dar Jennifer este singura care împărtăşeşte pe reţelele sociale poze din experienţele lor de lux în jurul lumii.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bill gates , fiica