Cum arată mănăstirea în care va locui Katy Perry FOTO

  • 978 afişări

Cum arată mănăstirea în care va locui Katy Perry FOTO

06 decembrie 2017

 

Galerie foto

Cum arată mănăstirea în care va locui Katy Perry FOTOCum arată mănăstirea în care va locui Katy Perry FOTOCum arată mănăstirea în care va locui Katy Perry FOTOCum arată mănăstirea în care va locui Katy Perry FOTO


Cântăreaţa americană Katy Perry a câştigat 5 milioane de dolari în urma unui proces privind cumpărarea unei mănăstiri din Los Angeles pe care intenţionează să o transforme într-o locuinţă, informează The Guardian.

Procesul a fost intentat de Katy Perry şi arhiepiscopul romano-catolic din Los Angeles împotriva unui dezvoltator imobiliar pentru intervenţie maliţioasă împotriva achiziţiei.

Katy Perry a plănuit să cumpere mănăstirea, aflată în zona Los Feliz din Los Angeles, pentru 14,5 milioane de dolari şi să o transforme într-o casă. Însă, dezvoltatoarea Dana Hollister voia să transforme clădirea într-un hotel boutique.

Oferta făcută de Katy Perry a fost aprobată de arhiepiscopul romano-catolic din Los Angeles, în proprietatea căruia se afla mănăstirea. Potrivit procesului, Hollister a convins în mod fraudulos măicuţele care trăiau acolo să respingă oferta făcută de cântăreaţă, în favoarea propriei ei oferte.

Deşi Perry a vizitat măicuţele şi le-a cântat melodii gospel, acestea au acceptat oferta mai mare făcută de Hollister. Însă, avocaţii arhiepiscopiei susţin că oferta făcută de Hollister „a fost infestată cu foarte multe probleme”. Avocaţii au avut ultimul cuvânt în privinţa vânzării şi au blocat decizia măicuţelor.

Perry a primit iniţial 1,6 milioane de dolari pentru a îşi acoperi costurile legale, după care a primit încă 3,3 milioane de dolari în daune. Arhiepiscopia a primit daune în valoare de peste 10 milioane de dolari. Cele două părţi urmează să stabilească detaliile în privinţa vânzării, fiind necesar ca măicuţele să îşi găsească o nouă casă înainte ca Perry să poată ocupa mănăstirea.

Foto: latimes.com, Facebook, Instagram


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: katy perry , manastire