Cum arăta Melania Trump în copilărie. A trăit lângă o fabrică, într-un cartier muncitoresc

  • 2492 afişări
12 octombrie 2018


Cum arăta Melania Trump în copilărie. A trăit lângă o fabrică, într-un cartier muncitorescMelania Knauss s-a născut în Sevnica, un oraş industrial din Slovenia. Aceasta a avut o copilărie modestă.


A trait intr-un apartament saracacios asezat intre un rau si o fabrica. Oamenii din Sevnica si-o amintesc pe Melania asa cum se prezinta si azi: inalta, frumoasa, educata, sutdioasa si cu o ambitie uriasa de a triumfa.

“Cred ca Sevnica nu era locul ei. Mereu si-a dorit sa plece de aici”, isi aminteste Marjana Jelancic, o prietena din copilarie de-a Melaniei.

In acea perioada, acum 45 de ani, Slovenia facea parte inca din Iugoslavia si avea un guvern comunist. Era un oras mai liberal fata de alte localitati din Europa de Est si mentinea legaturile cu Occidentul. Cu toate astea, oamenii traiau in saracie.

Tatal Melaniei, Viktor, vindea masini iar mama ei lucra intr-o fabrica de textile. Familia traia intr-un bloc cu opt etaje lipit de scoala unde a invatat Melania.

“Niciodata nu vorbea urat la scoala. Invata excelent, era bine organizata, disciplinata, cu bune maniere”, isi aminteste prietena Melaniei, care astazi este directoarea scolii unde cele doua au fost candva eleve.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump , copilarie