Cum arată Sharon Stone la 60 de ani, în costum de baie

  • 6888 afişări
12 martie 2018

Cum arată Sharon Stone la 60 de ani, în costum de baie

Galerie foto

Cum arată Sharon Stone la 60 de ani, în costum de baieCum arată Sharon Stone la 60 de ani, în costum de baieCum arată Sharon Stone la 60 de ani, în costum de baieCum arată Sharon Stone la 60 de ani, în costum de baie

 

Sharon Stone a împlinit 60 de ani pe 10 martie. De ziua ei, Sharon a fost surprinsă alături de iubitul mai tânăr decât ea, la plajă.
 

Foto: Hepta


Cei doi au fost surprinşi într-una dintre rarele ocazii, în public, când se relaxau pe o plajă din Miami, după cum relatează The Sun.

Cum reuşeşte să se menţină actriţa la 60 de ani?

Sharon Stone are convingerea că apa minerală este cel mai important lucru pentru a avea o faţă tânără. „În fiecare dimineaţă, îmi spăl faţa cu apă. Aplic apoi o cremă pentru a mă proteja de soare şi una hidratantă. Sunt convinsă că apa minerală e cel mai bun lucru pentru faţă”, a spus ea pentru Le Figaro.

Actriţa a precizat şi ce cremă de faţă preferă. „Îmi plac cremele hidratante cu o textură bogată. Cu cât e mai bogată, cu atât faţa radiază mai mult, este mai tânără, mai moale şi pură”, a explicat Sharon Stone.

Vedeta a mărturisit că a încercat şi numeroase diete de-a lungul timpului. Acum, ea face cursuri Pilates, face exerciţii la sală şi are o dietă bazată pe legume proaspete şi proteine. „Am încercat toate dietele, chiar şi pe cele mai stupide”, a recunoscut Sharon Stone.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sharon stone , 60 de ani , costum de baie