Cum arată sora lui Kate Moss, de 18 ani. Este, de asemenea, model

  • 656 afişări

Cum arată sora lui Kate Moss, de 18 ani. Este, de asemenea, model

15 decembrie 2017


Prima amintire din lumea modei a lui Lottie Moss este cea în care se îmbrăca cu hainele mult mai faimoasei sale surori, Kate Moss (42 de ani) şi defila prin casă.
 Acum, la cei 18 ani împliniţi, nu mai trebuie să se prefacă.

În anul 2015 debuta în lumea mare a modei la Săptămâna Modei din Paris. A avut apariţii în revistele Vogue America şi L'Officiel şi pe coperta revistei Vogue, în Franţa, alături de modelul Lucky Blue Smith.

În iulie, anul acesta, a pătruns în lumea rarefiată a haute couture-ului cu ocazia împlinirii a 90 de ani de existenţă a celor de la Fendi, o marcă de vestimentaţie de calitate superioară. A fost înfiinţată în Roma în 1925 ca magazin ce comercializa haine de blană şi piele. Astăzi, aparţinând împreună cu Louis Vuitton, Kenzo şi Givenchy concernului LVMH, este o casă de modă recunoscută al cărei director creator este Karl Lagerfeld.

Evenimentul a fost marcat printr-o sesiune foto spectaculoasă, în Roma, la Fontana di Trevi. Mica Moss a păşit alături de invitaţi de vază precum Kate Hudson, Céline Dion, Kendall Jenner sau Bella Hadid.

Galerie foto

Cum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, modelCum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, modelCum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, modelCum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, model
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate moss , sora