Cum vorbeşte Meghan Markle cu accent britanic! Video-ul a devenit viral

  • 315 afişări
10 iulie 2018


Cum vorbeşte Meghan Markle cu accent britanic! Video-ul a devenit viral

Galerie foto

Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)Meghan Markle, apariţie neaşteptată la recepţia liderilor din Commonwealth (galerie foto)
 
 
Deşi este născută în California, Meghan Markle a împrumutat deja un accent britanic la doar câteva luni după ce s-a mutat la Londra în urma căsătoriei cu prinţul Harry.
 
Foto: Hepta
Acum câteva zile, un fan a postat pe Twitter un clip video, în care Meghan saluta mulţimea de fani în timpul unei vizite alături de regina Elizabeta.
 
În acest clip, devenit viral foarte repede, Meghan poate fi auzită vorbind cu accent britanic, iar fanii s-au grăbit să comenteze. Părerile sunt împărţite: unii spun că este inevitabil să nu împrumuţi accent în moment în care trăieşti printre oameni care vorbesc în acel fel, alţii cred că, graţie talentului de actriţă, Meghan pur şi simplu simulează un accent britanic.
"Meghan Markle are accent britanic şi acum îmi doresc şi eu unul", a comentat o fană.
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , accent britanic