De ce nu reuşeşte Chrissy Metz să-şi găsească iubit. "Trebuie să săruţi o grămadă de broaşte ca să-ţi găseşti prinţul"

  • 269 afişări
31 iulie 2018

De ce nu reuşeşte Chrissy Metz să-şi găsească iubit. "Trebuie să săruţi o grămadă de broaşte ca să-ţi găseşti prinţul"

 

Galerie foto

De ce nu reuşeşte Chrissy Metz să-şi găsească iubit. "Trebuie să săruţi o grămadă de broaşte ca să-ţi găseşti prinţul"De ce nu reuşeşte Chrissy Metz să-şi găsească iubit. "Trebuie să săruţi o grămadă de broaşte ca să-ţi găseşti prinţul"De ce nu reuşeşte Chrissy Metz să-şi găsească iubit. "Trebuie să săruţi o grămadă de broaşte ca să-ţi găseşti prinţul"De ce nu reuşeşte Chrissy Metz să-şi găsească iubit. "Trebuie să săruţi o grămadă de broaşte ca să-ţi găseşti prinţul"
 
Actriţa a fost iubita unui cameraman, dar aceştia s-au despărţit la începului anului. De atunci, Chrissy Metz este din nou în căutarea bărbatului ideal.
 
Foto: Hepta
Actriţa a vorbit deschis cu Us Weekly despre cea mai proastă întâlnire pe nevăzute de care a avut parte. 
 
"Am acceptat să ne întâlnim la un bar şi, cum ne îndreptam unul spre celălalt, ne-am zărit reciproc şi, în clipa următoare, amândoi făceam stânga împrejur. Nici măcar nu am fost interesaţi să stăm la o întâlnire. Nu e ceva personal. Dacă cineva nu te place, nu este o dramă. Trebuie să săruţi multe broaşte pentru a-ţi găsi prinţul".
 
Deşi mărturiseşte că vrea să-l găsească pe Domnul Perfect ("cine nu-şi doreşte iubire? cine nu-şi doreşte un partener?), Chrissy Metz spune că este dispusă să facă nişte compromisuri: "Cred că ar fi mai bine să îmi dau întâlniri cu oameni din industrie pentru că ei pricep cum este viaţa mea. Dar cred că şi persoanele care nu au nicio treabă cu entertainmentul pot aduce ceva nou în viaţa ta. Ştii tu, sunt deschisă la orice".
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: chrissy metz , iubit