De nerecunoscut! Catherine Zeta-Jones a exagerat cu operaţiile estetice

  • 14950 afişări

De nerecunoscut! Catherine Zeta-Jones a exagerat cu operaţiile estetice

27 octombrie 2017

Galerie foto

De nerecunoscut! Catherine Zeta-Jones a exagerat cu operaţiile esteticeDe nerecunoscut! Catherine Zeta-Jones a exagerat cu operaţiile esteticeDe nerecunoscut! Catherine Zeta-Jones a exagerat cu operaţiile esteticeDe nerecunoscut! Catherine Zeta-Jones a exagerat cu operaţiile estetice

 

La 48 de ani, actriţa de origine britanică a optat pentru un set de modificări estetice asupra chipului care a propulsat- o ani buni în topul celor mai frumoase femei din lume.
 

Foto: Hepta

Că nu mai arată precum o făcea pe când filma la ”Masca lui Zorro” ştim şi e absolut normal, că doar au trecut aproape douăzeci de ani de atunci. Totuşi, nu putem să nu sesizăm schimbarea de look a actriţei atunci când apare  pe covorul roşu.

Actriţa este aproape de nerecunoscut, pare mai degrabă o statuie de ceară. Deşi aceasta spune că nu a recurs la metode invazive de întinerire, specialiştii în chirurgie estetică de la Hollywood au recunoscut cel puţin un facelift, numeroase injecţii cu botox care i-a îndepărtat tooate cutele de pe chip, dar şi o intervenţie în zona nasului. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: catherine , operatii estetice