Diana Simion, mesaj dur pentru Lidia Buble: "Dacă tot e atât de generoasă..."

  • 4463 afişări
12 iulie 2018

Diana Simion, mesaj dur pentru Lidia Buble: "Dacă tot e atât de generoasă..."

Galerie foto

Lidia Buble, despre despărţirea lui Răzvan Simion de soţia sa: "Nu regret absolut nimic"Lidia Buble, despre despărţirea lui Răzvan Simion de soţia sa: "Nu regret absolut nimic"Lidia Buble, despre despărţirea lui Răzvan Simion de soţia sa: "Nu regret absolut nimic"Lidia Buble, despre despărţirea lui Răzvan Simion de soţia sa: "Nu regret absolut nimic"

 

Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion, a făcut prima declaraţie de când soţul ei a plecat de acasă.

Foto.: Facebook
Aceasta a reacţionat după ce Lidia Buble a declarat, pentru Libertatea.ro, că îi dă voie lui Răzvan să-şi viziteze copiii de câte ori doreşte.

”Apreciez mult faptul că domnişoara Buble este de acord ca Răzvan să-şi viziteze copiii, însă, aş vrea să-i atrag atenţia asupra unui aspect care îi scapă, ea nefiind mamă. Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut.
Şi, dacă tot e atât de generoasă, o să o rog să-l încurajeze să pună în practică sfaturile ei, pentru că cei mici aşteaptă de mai bine de un an să meargă cu tăticul lor într-o vacanţă sau într-un weekend undeva.
Cât despre dorinţa soţului meu de a se întoarce acasă, consider că acest lucru nu o priveşte, atât timp cât sunt aspect intime ale familiei mele”, a declarat, în replică, Diana, pentru Libertatea.ro.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lidia buble , diana