Fiica lui Cabral este o adolescentă superbă

  • 443 afişări
17 iulie 2018


Fiica lui Cabral este o adolescentă superbă

Galerie foto

Fiica lui Cabral este o adolescentă superbăFiica lui Cabral este o adolescentă superbăFiica lui Cabral este o adolescentă superbăFiica lui Cabral este o adolescentă superbă
 
Cabral, care se pregăteşte să fie din nou tătic, mai are o fiică, Inoke, din căsnicia cu Luana. Adolescenta a încheiat cu brio ciclul gimnazial de la Şcoala Ioanid şi se pregăteşte pentru liceu. 
 
Foto: Instagram, Facebook
 
„Genul acela de clipă în care uit tot ce a fost greu! Mulţumesc Doamne… şi doamne profesoare… directoare… şi unui şir de femei nevăzute aici care ne-au susţinut…”, a scris cu mândrie Luana Ibacka pe pagina ei de socializare. Ea a publicat pe pagina de Facebook câteva fotografii de la serbarea de terminare de an a fiicei sale.
 
Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a făcut anunţul sarcinii pe blogul personal, cu ajutorul unei fotografii sugestive în care apar ei doi şi un cărucior de bebeluşi. „Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, aşa cum mă trezesc în fiecare dimineaţă a ultimelor luni”, a fost mesajul fotografiei de pe blog. 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cabral , inoke