FilmMania: Vedetele obraznice de la Hollywood

  • 250987 afişări
FilmMania: Vedetele obraznice de la Hollywood

Fetele rele de la Hollywood nu se dezic şi reusesc să intre în atenţia publicului şi a presei graţie unui nou scandal provocat, fie că vorbim despre droguri, alcool sau petreceri nebune. Unele nu se limitează însă la atât, ci reuşesc să treacă la următorul nivel.


Recorduri sexuale bizare de care nu ai auzit niciodată!

 

 


 

Da, probabil că a fost cam mult să le numim “vedete”, probabil nu este suficient doar să fii o persoană cunoscută pentru a fi intitulată astfel, aşa că, pentru unele din persoanele enumerate mai jos ne vom opri la apelativul “starlete”, asta deoarece se potriveşte mai bine şi cu subiectul materialului de faţă: casetele XXX din lumea “bună” de la Hollywood.

Una din aceste starlete care a dat “tonul” filmărilor indecente apărute apoi pur întâmplător pe internet a fost Pamela Anderson, eroină a două astfel de producţii, cu parteneri diferiţi însă. Dacă în prima casetă blonda s-a distrat cu cel ce-i era soţ, Tommy Lee, în cea de-a doua producţie, actriţa a interpretat rolul principal alături de Bret Michaels, solistul trupei Poison.

Vezi filmuletele aici

O altă “veterană” în domeniu este Katie Price, cunoscută şi sub numele de Jordan, care conform gurilor rele - şi nu numai – ar fi găsit cea mai bună cale spre a ajunge cunoscută la nivel mondial, la urma urmei nu toţi trebuie să primească premiul Nobel.

Cine nu-şi mai aminteşte de “O noapte în Paris”, poveste plină de romantism în care Capitala Franţei nu avea nicio implicare. Atenţia în această producţie îi este acordată în întregime unei preferate a ziarelor de scandal, nimeni alta decât Paris Hilton. Cel care i-a fost partener şi a ajutat-o să ajungă mai repede pe micile ecrane – Paris se visa actriţă de foarte mult timp – a fost Rick Salomon.

Kim Kardashian nu putea lipsi din această enumerare. Starleta, cunoscută mai ales pentru faptul că a reuşit să câştige foarte mulţi bani deşi nu face nimic concret, a intrat pentru prima dată în atenţia publicului graţie unui film nu tocmai pentru orice vârstă. Au existat multe păreri referitoare la acea înregistrare, însă cea mai grăitoare şi amuzantă este cea a partenerului său din videoclipul cu pricina,  care i-a compus o piesă, pe care din păcate nu o putem traduce în acest material.

Dacă în “Totul despre Sex” Kristin Davis era usor pudică, se pare că în viaţa reală actriţa, pe ea putem totuşi să o numim vedetă, a demonstrat, prin imagini devenite apoi publice, că această caracteristică nu se află printre calităţile sale.

Vezi filmuletele aici

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vedete , paris