Gina Pistol, despre Smiley şi Ana Baniciu "Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă"

  • 4557 afişări
22 februarie 2018

Gina Pistol, despre Smiley şi Ana Baniciu "Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă"


Galerie foto

Gina Pistol, despre Smiley şi Ana Baniciu "Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă"Gina Pistol, despre Smiley şi Ana Baniciu "Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă"Gina Pistol, despre Smiley şi Ana Baniciu "Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă"Gina Pistol, despre Smiley şi Ana Baniciu "Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă"

 

Gina Pistol a fost prinsă la mijloc, după ce au apărut zvonuri potrivit cărora iubitul ei, Smiley, şi Ana Baniciu, ar fi făcut un schimb de mesaje.
 Gina Pistol a încercat să fie cât mai echilibrată şi a dat de înţeles că relaţia ei nu are de suferit.

 „Nu vreau să comentez. Nu, chiar nu vreau să comentez. Nu mă interesează subiectul şi nu o iau ca pe o ameninţare, nu o iau ca nimic. Absolut deloc (n.r.: răspunsul Ginei Pistol la întrebarea: «Să înţeleg că nu v-a afectat relaţia?»). Am mâncat eu peştişori mai mici la viaţa mea”, a declarat Gina Pistol.

Apoi, la un post de televiziune, Gina şi-a schimbat atitudinea.

"Nu vreau să comentez mai mult. Îmi pare rău că am fost atât de acidă. Cei din presă vor să îmi forţeze puţin mâna. Nu vreau să dau detalii. Ceea ce trăiesc eu nu vreau să fie cu spectatori din afară''.

Am ales să nu vorbesc despre mine şi despre omul de lângă mine. Eu nu o cunosc foarte bine pe Ana. Nu îi pot interzice omului de lângă ce să facă. Eu cu Ana avem în comun doar emisiunea...'', a mai spus ea.

Replica Anei Baniciu a venit sub formă de mesaj pe Facebook.

 "CSF, n-ai CSF este piesa mea de suflet. E un mesaj pentru toti cei care iubesc sau care au iubit persoana nepotrivita. Cred ca e momentul sa ne punem zambetul pe buze si sa spunem: csf, nu ai csf! Nu a fost pentru mine sau nu a fost sa fie", a scris Ana Baniciu.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gina pistol , smiley