Gina Pistol, însărcinată? “Eu zic că e fetiţă”

  • 4046 afişări
18 martie 2018
 Gina Pistol, însărcinată? “Eu zic că e fetiţă”

Galerie foto

 Gina Pistol, însărcinată? “Eu zic că e fetiţă” Gina Pistol, însărcinată? “Eu zic că e fetiţă” Gina Pistol, însărcinată? “Eu zic că e fetiţă” Gina Pistol, însărcinată? “Eu zic că e fetiţă”
 
Gina Pistol a fost dată de gol de bunul său prieten, chef Cătălin Scărlătescu.
 
În cadrul emisiunii pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stars, chef Cătălin Scărlătescu, care este prieten la cataramă cu blonda, a stârnit mare vâlvă după ce, vorbind despre acesta, a dat de înţeles că vedeta ar aştepta o fetiţă, consemnează Libertatea.ro
“N-am pus niciun pariu cu Gina Pistol. Ce pariu a pus?… Eu zic că e fetiţă”. a spus chef Cătălin Scărlătescu.Tot la o emisiune de la Antena Stars, comentând despre subiect, Andrei Ştefănescu, care a fost la emisiunea Asia Express împreună cu Gina Pistol, a spus:
“În Asia nu avea cum, că n-a fost Smiley. Poate chiar şi asta să fie cheia, pentru că a stat foarte mult singură în Asia. O lună şi jumătate a stat singurică. Şi când a ajuns acasă a zis ori, ori…”.
”Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem, facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun simţ. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân aşa. Zic că poate la anul”, a declarat Gina Pistol, în urmă cu o lună.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gina pistol , insarcinata