Hugh Jackman, eclipsat de soţie la Globurile de Aur : "Nici tu nu arăţi prea rău"

  • 640 afişări
08 ianuarie 2018

Hugh Jackman, eclipsat de soţie la Globurile de Aur : "Nici tu nu arăţi prea rău"


Galerie foto

Hugh Jackman, eclipsat de soţie la Globurile de Aur : "Nici tu nu arăţi prea rău"Hugh Jackman, eclipsat de soţie la Globurile de Aur : "Nici tu nu arăţi prea rău"Hugh Jackman, eclipsat de soţie la Globurile de Aur : "Nici tu nu arăţi prea rău"Hugh Jackman, eclipsat de soţie la Globurile de Aur : "Nici tu nu arăţi prea rău"

Hugh Jackman (49 ani) este unul dintre cei mai iubiţi actori australieni de la Hollywood.

Foto: Instagram


Eleganţa sa a fost eclipsată de către soţia sa, Debora-Lee, cu care a participat la ediţia Globurilor de Aur de duminică, 7 ianuarie.

Ambii îmbrăcaţi în negru, Hugh şi Debora şi-au exprimat solidaritatea faţă de mişcarea #metoo, declanşată cu câteva luni în urmă de către acuzaţiile aduse producătorului Henry Weinstein. Înainte de a păşi pe covorul roşu şi de a fi ţinta fotografilor doritori să obţină cel mai bun cadru, Hugh a încărcat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie în care este alături de soţia sa, în ţinuta de gală.

 "Pornim spre Globurile de Aur. Deborra a mea", au fost cuvintele lui Hugh. Admiratorii cuplului au reacţionat imediat la vederea fotografiei şi nu l-au menejat deloc pe actor. "Cred că Deborra te va eclipsa în seara aceasta","Soţia ta arată absolut fantastic, nici tu nu arăţi prea rău", au fost doar două dintre comentariile primite.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: hugh jackman , sotie