Jay-Z a dezvăluit de ce a înşelat-o pe Beyonce. "A fost cel mai greu lucru pe care care l-am făcut vreodată"

  • 6109 afişări

Jay-Z a dezvăluit de ce a înşelat-o pe Beyonce. "A fost cel mai greu lucru pe care care l-am făcut vreodată"

06 noiembrie 2017

Galerie foto

Jay-Z a dezvăluit de ce a înşelat-o pe Beyonce. "A fost cel mai greu lucru pe care care l-am făcut vreodată"Jay-Z a dezvăluit de ce a înşelat-o pe Beyonce. "A fost cel mai greu lucru pe care care l-am făcut vreodată"Jay-Z a dezvăluit de ce a înşelat-o pe Beyonce. "A fost cel mai greu lucru pe care care l-am făcut vreodată"Jay-Z a dezvăluit de ce a înşelat-o pe Beyonce. "A fost cel mai greu lucru pe care care l-am făcut vreodată"


Jay-Z a vorbit despre motivele pentru care i-a fost infidel soţiei sale.
 

Foto: Instagram


Într-un video, rapperul dezvăluie că mariajul său cu Queen B nu este nici pe departe perfect, aşa cum ar putea părea din exterior.
Jay-Z a povestit despre relaţia rece dintre el şi tatăl său, care şi-a abandonat familia când Jay-Z avea 11 ani. Abia când a împlinit 33 de ani, artistul s-a întâlnit din nou cu tatăl său şi s-a împăcat cu acesta. Tatăl a murit la scurt timp după aceea.


"Ceea ce mi-a trecut prin cap când mi-am întâlnit tatăl a fost: Oh, acum sunt liber să iubesc. Dar cum o să faci asta? N-ai mai făcut asta până acum. Nimeni nu ţi-a spus cum ar trebui să o faci. Nici măcar nu ştii dacă ai dotarea emoţională necesară pentru a iubi. De aceea i-a spus lui Beyonce, te-ai maturizat mai repede decât mine. Eu nu eram pregătit".

"Am construit această imensă, frumoasă casă a relaţiei, care nu se baza 100% pe adevăr. Şi, când a început să crape, s-au întâmplat lucruri pe care le-a observat şi publicul. Apoi, am ajuns la un punct în care ne-am propus să dărâmăm totul şi să o luăm de la capăt".

Jay-Z a dezvălui că a-şi mărturisi lui Beyonce că a înşelat-o a fost mai dificil decât traiul pe străzi.

"Nimic nu e mai greu decât asta - pe departe. Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată".
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: beyonce , jay-z