Julio Iglesias oferă mărţişoare muzicale româncelor

  • 54 afişări
Julio Iglesias oferă mărţişoare muzicale româncelor

01 martie 2016

Îndrăgitul artist Julio Iglesias, care va susţine concertul “Mi Vida” la Iaşi pe 11 mai, pe stadionul Emil Alexandrescu, a oferit un cadou special femeilor din România cu ocazia zilei de Mărţişor: “Aş vrea să dedic câteva cuvinte de dragoste şi afecţiune pentru femeile din România în luna martie, lună care le aparţine”, a afirmat cântăreţul într-un mesaj special, care se poate vedea aici: 

Iaşi este unul dintre oraşele care vor găzdui, pe 11 mai, de la ora 20.00, pe stadionul “Emil Alexandrescu”, concertul lui Julio Iglesias ”Mi Vida”. Artistul câştigător al premiului Grammy va cânta în acest spectacol piese de pe ultimul său album, “Mexico”, lansat anul trecut, dar şi multe dintre hiturile lansate de-a lungul carierei sale de succes.

Julio Iglesias Jr. este cel care va deschide spectacolul de pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, astfel încât ieşenii vor avea ocazia să fie martorii unui moment impresionant când tatăl şi fiul se vor afla pe aceeaşi scenă. 

 

”Mexico” şi “Fallaste corazón”, un cover al lui Pedro Infante reinterpretat de Iglesias, hituri de pe ultimul album Iglesias apreciate de fanii cântăreţului din lumea întreaga, vor putea fi ascultate şi de ieşeni. Acesta este doar o parte a darului de Mărţişor, pentru că cei care vor cumpăra între 1 şi 8 martie biletele cu inimioară de la acest concert vor beneficia de o reducere de 18%. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!