Kate Middleton aşteaptă al patrulea copil?

  • 1369 afişări
06 iulie 2018

Kate Middleton aşteaptă al patrulea copil?

Galerie foto

Kate Middleton, anunţul făcut la două luni de când a născut (galerie foto)Kate Middleton, anunţul făcut la două luni de când a născut (galerie foto)Kate Middleton, anunţul făcut la două luni de când a născut (galerie foto)Kate Middleton, anunţul făcut la două luni de când a născut (galerie foto)
 
 
Kate Middleton este însărcinată a patra oară? 
 
Foto: Hepta
Conform publicaţiei  “Life & Style”, ducesa de Cambridge ar urma să mai aducă pe lume încă un bebeluş regal.
 
Ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, ar fi rămas din nou însărcinată la scurt timp după ce l-a adus pe lume pe prinţul Louis, la 23 aprilie.
 
 Zvonul a fost lansat de revista “Life & Style”, care citează o sursă anonimă apropiată familiei regale britanice. “Kate este iarăşi însărcinată. La numai 3 luni după ce l-a adus pe lume pe prinţişorul Louis aşteaptă al patrulea bebeluş regal. Are toate semnele unei posibile sarcini. Nu bea alcool şi are greţuri”, a declarat sursa mai sus sub anonimat.
 
Kate şi William ar fi hotărâţi să-i facă o surioară fiicei lor, Charlotte, acum în vârstă de 3 anişori. Ei mai au un fiu, prinţul George, de 4 ani. Le-ar plăcea mult ideea de a avea două fete şi doi băieţi. 
 
După cum menţionează şi revista People, cuplul ar dori să aibă patru copii, la fel ca Regina Elizabeth, în timp ce alţii sugerează că trei sarcini ar putea fi mai mult decât suficiente, dacă luăm în vedere greţurile matinale severe de care Kate a suferit de fiecare dată.
 
Luna trecută, vorbind despre un al patrulea bebeluş regal, Us Weekly a confirmat că planul a fost pentru trei copii, şi că William şi Kate par acum "mulţumiţi".
 
Un purtător de cuvânt a Palatului Kensington a declarat pentru Gossip Cop că orice anunţ privind o nouă sarcină va apărea pe contul oficial de Twitter  “Kensington Royal”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton , insarcinata