Kitty Cepraga, despre mutarea din România: „Am fost nedreptăţită, s-au spus răutăţi, lucruri neadevărate“

  • 2504 afişări
09 octombrie 2018
Kitty Cepraga, despre mutarea din România: „Am fost nedreptăţită, s-au spus răutăţi, lucruri neadevărate“

Galerie foto

Kitty CepragaKitty CepragaKitty CepragaKitty Cepraga

Kitty Cepraga dezvăluie motivele care au determinat-o să plece din România şi să se stabilească în Italia.

În urmă cu mai bine de 14 ani, actriţa în vârstă de 37 de ani a părăsit definitiv ţara noastră. Kitty Cepraga a renunţat la cariera de actriţă din România pentru a se stabili în Italia. Vedeta este căsătorită cu James Goodwin. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Aurora-May, în vârstă de doi ani.

„Au fost momente, cât încă locuiam în România, în care am considerat că eram un pic nedreptăţită, în care s-au spus pe seama mea răutăţi, lucruri neadevărate… Şi-apoi, aveam 20 de ani când am devenit persoană publică. În ciuda succesului, n-aveam experienţa showbiz-ului şi riscam să ies din decor, exista pericolul ca frumoasa corabie a visurilor mele să se izbească de vreun zid. Parţial, cel puţin, alegerea mea de a pleca din România, într-o perioadă în care eram pe val, aşa se explică, dorindu-mi însă fierbinte să-mi continui cariera, într-un fel profesionist“, a declarat actriţa Cristina Cepraga într-un interviu pentru revista Formula As.

Un alt motiv pentru plecare a fost şi pentru a se putea regăsi, pentru a afla „cine e cu adevărat, ca om“, după cum mărturiseşte ea însăşi.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dezvaluiri , motive , romania , plecare