La 101 ani, Olivia de Havilland o dă în judecată pe Catherine Zeta-Jones: "M-a portretizat ca pe o bârfitoare vulgară"

  • 1226 afişări
08 martie 2018

La 101 ani, Olivia de Havilland o dă în judecată pe Catherine Zeta-Jones: "M-a portretizat ca pe o bârfitoare vulgară"

Galerie foto

La 101 ani, Olivia de Havilland o dă în judecată pe Catherine Zeta-Jones: "M-a portretizat ca pe o bârfitoare vulgară"La 101 ani, Olivia de Havilland o dă în judecată pe Catherine Zeta-Jones: "M-a portretizat ca pe o bârfitoare vulgară"La 101 ani, Olivia de Havilland o dă în judecată pe Catherine Zeta-Jones: "M-a portretizat ca pe o bârfitoare vulgară"La 101 ani, Olivia de Havilland o dă în judecată pe Catherine Zeta-Jones: "M-a portretizat ca pe o bârfitoare vulgară"


Celebră graţie rolului din filmul “Pe aripile vântului”, Olivia de Havilland i-a dat în judecată recent pe producătorii unui film.

În vârstă de 101 ani, Olivia de Havilland este nemulţumită de modul în care a fost portretizată de actriţa Catherine Zeta-Jones (48 de ani) în filmul “Feud: Bette and Joan”. Din această cauză, vedeta veteran i-a dat în judecată pe producătorii acestui serial. Olivia se plânge că Zeta-Jones, care joacă rolul ei în filmul, o portretizează ca pe o vulgară bârfitoare.

Vedeta spune că producătorii nu i-au cerut niciodată voie să-i folosească numele şi identitatea în serialul care prezintă de fapt rivalitatea care a existat între Bette Davis şi Joan Crawford.
Criticii se tem că, în caz că Olivia de Havilland va avea câştig de cauză în instanţă, oprirea filmului ar fi un precedent periculos care ar însemna că nu vor mai putea fi prezentate persoane vii în film fără consimţământul lor.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: olivia de havilland , zeta-jones