La 82 de ani, Alain Delon are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără. Cum arată aceasta

  • 3245 afişări
21 noiembrie 2017
La 82 de ani, Alain Delon are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără. Cum arată aceasta

Galerie foto

La 82 de ani, Alain Delon are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără. Cum arată aceastaLa 82 de ani, Alain Delon are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără. Cum arată aceastaLa 82 de ani, Alain Delon are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără. Cum arată aceastaLa 82 de ani, Alain Delon are o nouă iubită, cu 30 de ani mai tânără. Cum arată aceasta

 

Revista Closer a dezvăluit relaţia secretă a celor două  vedete.
 


Celebrul Alain Delon, aflat în depresie după moartea actriţei Mireille Darc din august, şi-a găsit liniştea în braţele în braţele ziaristei Valerie Trierweiler, care a fost partenera fostului preşedinte al Franţei Francois Hollande


 „Sunt cu adevărat împreună”, titrează publicaţia un articol presărat de confidenţe şi fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani.

Valerie Trierweiler este cu 30 de ani mai tânără ca celebrul actor.Fosta primă doamnă neoficială a Franţei, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelităţile fostului preşedinte francez.

Se pare că în 2014, actorul i-a trimis ziaristei mai multe mesaje de compasiune şi solidaritate în urma comportamentului "puţin elegant" al preşedintelui, care începuse să-şi petreacă nopţile în apartamentul actriţei Julie Gayet, lăsând-o singură pe Trierweiler în palatul Elysee. Pornind de la acest schimb epistolar, Closer prezintă "prietenia intimă" care s-a înfiripat după decesul, la 28 august, a regretatei Mireille Darc. Potrivit revistei, Trierweiler l-a consolat în această perioadă pe fostul sex-simbol al cinematografiei franceze, "copleşit de durere", scrie Agerpres.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: alain delon , iubita