Lidia Buble şi Răzvan Simion, primele declaraţii despre nunta în Maldive!

  • 888 afişări
06 iulie 2018


Lidia Buble şi Răzvan Simion, primele declaraţii despre nunta în Maldive!

Galerie foto

Lidia Buble şi Răzvan Simion, destinaţie exclusivistă de vacanţă. Imagini de visLidia Buble şi Răzvan Simion, destinaţie exclusivistă de vacanţă. Imagini de visLidia Buble şi Răzvan Simion, destinaţie exclusivistă de vacanţă. Imagini de visLidia Buble şi Răzvan Simion, destinaţie exclusivistă de vacanţă. Imagini de vis
 
Zilele trecute, Lidia Buble şi Răzvan Simion, aflaţi în vacanţă, au dat de înţeles că s-au căsătorit. 
 
 
Foto: Instagram
După ce s-a zvonit că s-au căsătorit în Maldive, Lidia Buble şi Răzvan Simion au făcut primele declaraţii legate de acest subiect.
 
“Cred că ne-am căsătorit până acum de cel puţin zece ori… E vară, se poară albul, mie îmi plac foarte mult rochiţele albe, îmi plac foarte mult florile. Eram pe o insulă şi na.. Poate aşa, nu ştiu, toate la un loc au părut…”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro.
 
”Promit că o să aflaţi mai multe săptămânile viitoare. Acum suntem în perioada post vacanţă şi, care e o boală, ştii, în multe state e considerată o formă de depresie. Cand te întorci din vacanţă, trebuie să îţi revii o perioadă.”, a declarat Răzvan Simion pentru aceeaşi sursă. 
 
În plus, la un moment dat, Răzvan Simion s-a adresat celor din jur, în timp ce o căuta pe Lidia Buble, cu „Unde îmi e mireasa?”.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lidia buble , razvan simion