Melania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de gol

  • 5317 afişări


Melania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de gol

15 decembrie 2017

Galerie foto

Melania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de golMelania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de golMelania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de golMelania Trump are o dublură? Imaginile care o dau de gol

Melania Trump are o sosie? Cine este în realitate  femeia care se afişează lângă Donald Trump?

Isteria s-a declanşat după ce o jurnalistă din America, Andrea Wagner Barton, a postat pe reţelele de socializare o fotografie din cadrul unui eveniment. Aceasta a afirmat că femeia cu ochelari de soare şi pardesiu era de fapt dublura Melaniei. Postarea a devenit imediat virală iar oameni de pretudindeni au reacţionat pe reţelele de socializare unde au postat diverse gif-uri sau imagini amuzante.

Ochelarii mari de soare îi acoperă aproape jumătate din faţă, iar nasul nu pare natural, spun internauţii. Acestia au comparat mai multe fotografii cu soţia predesedintelui şi au  ajuns la concluzia ca nasul Melaniei este în realitate mult mai mic decât cel al femeii care stă, în timpul acestui discurs, lângă DonaldTrump.

La o privire mai atentă, nici buzele nu seamana cu cele ale soţiei Presedintelui. Pe parcursul întregului discurs, presupusa sosie îşi ţine mâinile ascunse în buzunarele  trench-ului. Iar discursul lui Trump adânceşte misterul.Acesta menţionează că soţia lui...se află lângă el.

“Sotia mea, Melania care se intampla sa fie chiar aici crede ca problema este extrem de importanta si este foarte implicata si chira isi doreste sa fie implicata in aceasta situatie”, a declarat Donald Trump.

De ce şi-a dorit Trump să specifice ceva ce ar fi fost evident?

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump , dublura