Mesajul controversat al Melaniei Trump, la un an de când a devenit Prima Doamnă a SUA

  • 268 afişări
25 ianuarie 2018

Mesajul controversat al Melaniei Trump, la un an de când a devenit Prima Doamnă a SUA

Galerie foto

Mesajul controversat al Melaniei Trump, la un an de când e Prima Doamnă a SUA Mesajul controversat al Melaniei Trump, la un an de când e Prima Doamnă a SUA Mesajul controversat al Melaniei Trump, la un an de când e Prima Doamnă a SUA Mesajul controversat al Melaniei Trump, la un an de când e Prima Doamnă a SUA

 

Pe 22 ianuarie s-a împlinit un an de când Donald Trump a devenit preşedintele Americii.

Foto: Instagram
Toţi s-ar fi aşteptat ca Melania să scrie un mesaj în care să îl felicite pe Donald pentru primul an din mandat şi să îi mărturisească că îi va fi alături în continuare, pentru a-l susţine şi a-l ajuta în momentele dificile, însă nu a fost cazul.
Melania a decis să încarce o fotografie în care apare doar ea, într-o ţinută elegantă, la braţul unui soldat şi să vorbească despre sentimentele pe care le-a trăit în primul an în calitate de Primă Doamnă.

 "A fost un an plin de momente frumoase, m-am bucurat de compania unor oameni speciali pe care am avut ocazia să îi cunosc în America şi în alte colţuri ale lumii", a fost mesajul Melaniei, potrivit bustle.com.

Internauţii sunt de părere că relaţia Melaniei cu Donald Trump se îndreaptă cu paşi înceţi, dar siguri spre sfârşit. "Ce o doare cel mai tare pe Melania este că şi-a pierdut soţul pentru patru ani. Ei sunt primii care dorm separat de la John şi Jackie Kennedy încoace. În ceea ce priveşte încuietoarea de la dormitorul prezidenţial, trebuie menţionat că singurii care au acces sunt membrii trupelor de securitate din cadrul serviciilor secrete, însărcinaţi cu paza preşedintelui", se arată în cartea "Fire and Fury", în care este criticată administraţia deficitară şi personalitatea dificilă a lui Donald Trump.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump , mesaj