Mihaela Rădulescu, blocată în aeroport. “Pare un moment de divă, dar realitatea e naşpa”

  • 1649 afişări

Mihaela Rădulescu, blocată în aeroport. “Pare un moment de divă, dar realitatea e naşpa”

12 decembrie 2017

Galerie foto

Mihaela Rădulescu, blocată în aeroport. “Pare un moment de divă, dar realitatea e naşpa”Mihaela Rădulescu, blocată în aeroport. “Pare un moment de divă, dar realitatea e naşpa”Mihaela Rădulescu, blocată în aeroport. “Pare un moment de divă, dar realitatea e naşpa”Mihaela Rădulescu, blocată în aeroport. “Pare un moment de divă, dar realitatea e naşpa”

 

Mihaela Rădulescu a rămas blocată în aeroport şi a fost nevoită să doarmă într-unul din paturile de aeroport din salonul senatorului.
 

Foto: Facebook, Instagram


Mihaela Rădulescu a rămas blocată în aeroport, după ce a avut două zboruri întârziate şi a fost nevoită să doarmă pe unul dintre paturile de aeroport din salonul senatorului. Aceasta a postat pe reţelele de socializare o fotografie însoţită de un mesaj.

"Poate arată ca un moment de divă, dar este o poveste complet diferită, cu o poziţie bună! 2 zboruri anulate şi îmi fac somnul de frumuseţe într-unul din paturile de aeroport din salonul senatorului. Realitatea e naşpa, dar sunt o maestră a schimbării unui lucru rău într-un moment amuzant", a scris Mihaela Rădulescu.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihaela radulescu , aeroport