Narcisa Suciu, confesiuni despre soţul ei finlandez: „Ne-am cunoscut într-un joc online”

  • 310 afişări
01 octombrie 2018
Narcisa Suciu, confesiuni despre soţul ei finlandez: „Ne-am cunoscut într-un joc online”

Galerie foto

Cum arată soţul finlandez al Narcisei Suciu. S-au cunoscut pe FacebookCum arată soţul finlandez al Narcisei Suciu. S-au cunoscut pe FacebookCum arată soţul finlandez al Narcisei Suciu. S-au cunoscut pe FacebookCum arată soţul finlandez al Narcisei Suciu. S-au cunoscut pe Facebook

Narcisa Suciu, celebra artistă a anilor '90, vorbeşte deschis despre modul neobişnuit în care şi-a cunoscut actualul soţ finlandez, mai exact printr-un joc online.

„Când cunoşti pe cineva online, aşa, observi că toate alegerile pe care le face spun câte ceva despre el“, mărturiseşte artista, care locuieşte de ceva vreme în Finlanda.

Narcisa continuă seria destăinurilor impresionante amintindu-şi despre momentul în care s-a întâlnit pentru prima dată cu soţul ei.

"Aveam un prieten care îmi făcea curte. În momentul în care am ajuns la Otopeni, la aeroport, să mă întâlnesc cu cel pentru care urma să mă mut în Finlanda, m-a sunat acest vechi prieten care mi-a mărturisit că va fi întotdeauna acolo pentru mine, şi că în niciun caz nu ar trebui să mă schimb pentru un bărbat. Însă nu a fost cazul să mă schimb pentru acest om. Totul a venit natural pentru noi, ca şi când ne cunoşteam de o viaţă. Era ca şi cum aş fi cunoscut pe cineva care era deja în mine, povesteşte Narcisa Suciu despre prima întâlnire cu bărbatul vieţii sale.

Motivul pentru care Narcisa Suciu a renunţat să mai fie vegetariană. Urma acest stil de viaţă de 11 ani

Timp de 11 ani, Narcisa Suciu a urmat un stil de viaţă vegetarian însă, de când s-a mutat în Finlanda alături de soţul ei, artista a renunţat complet la el. Deşi în prezent multe persoane aleg să renunţe la carne şi să devină ovo-lacto-vegetarieni sau pur şi simplu vegetarieni, Narcisa Suciu merge contra-trendului.

După 11 ani în care a urmat acest stil de viaţă, cântăreaţa a fost nevoită să renunţe la el, decizia fiind luată pentru a putea rezista noului climat din ţara nordică. Pentru a se adapta la frig, Narcisa a reintrodus produsele de origine şi carnea în alimentaţie.

Foto Facebook, Instagram

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!