Noi detalii despre sarcina lui Meghan Markle. "Este însărcinată cu gemeni"

  • 22213 afişări
22 iunie 2018

Noi detalii despre sarcina lui Meghan Markle. "Este însărcinată cu gemeni"

Galerie foto

Ce a făcut Meghan Markle de a încălcat protocolul pentru a treia oară într-o singură zi (galerie foto)Ce a făcut Meghan Markle de a încălcat protocolul pentru a treia oară într-o singură zi (galerie foto)Ce a făcut Meghan Markle de a încălcat protocolul pentru a treia oară într-o singură zi (galerie foto)Ce a făcut Meghan Markle de a încălcat protocolul pentru a treia oară într-o singură zi (galerie foto)
 
 
La doar o lună după ce s-au căsătorit, Meghan şi Harry ar avea o veste uriaşă.
 
Foto: Hepta
Conform Hollywood Life, Prinţul Harry şi Meghan au aflat că urmează să devină părinţi după ce s-au întors din luna de miere. "Este însărcinată cu gemeni". O sursă apropiată celor doi a declarat pentru OK! Magazine că primii care au aflat fericita veste au fost Prinţul William şi Kate Middleton, ei înşişi devenind recent părinţi pentru a treia oară.
 
"Meghan a simţit că are responsabilitatea să rămână gravidă", a mai menţionat sursa pentru publicaţia citată mai sus. "Era speriată să nu-i dezamăgească pe Harry, pe Regină şi întreaga familie regală".
 
Se pare că Harry şi Meghan au încercat să aibă un copil chiar înainte de nuntă, dar şi-au ţinut planul secret pentru că tradiţia spune că trebuie să aştepţi căsătoria înainte de a procrea.
 
În ciuda acestor zvonuri care au împânzit publicaţiile mondene, Palatul Kensington nu a făcut niciun anunţ oficial.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , insarcinata