O actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baie

  • 1935 afişări
08 martie 2018


O actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baie


Galerie foto

O actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baieO actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baieO actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baieO actriţă din "Anatomia lui Grey", la proba costumului de baie

S-a afişat pe plajă în toată splendoarea, chiar dacă nu are o siluetă perfectă.

Foto: Hepta


Katherine Heigl a devenit mamă în urmă cu un an.  Actriţa de 39 de ani, desemnată "una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood", a mers cu familia în vacanţă în Mexic, iar paparazii au reuşit să o fotografieze în costum de baie.

Actriţa a reuşit să dea jos kilogramele acumultate pe parcursul sarcinii.  "Au trecut 14 luni de când s-a născut Joshua Jr şi mi-a luat ceva timp până să intru din nou în formă". Katherine a declarat că s-a îngrăşat în timpul sarcinii 25 de kilograme. De 15 dintre acestea a scăpat uşor, în primele săptămâni după ce a născut.

De restul i-a fost mult mai greu să scape, dar actriţa mărturiseşte că a adoptat o dietă blândă care, într-un final, a avut rezultatele scontate.

Katherine Heigl a devenit cunoscută pentru rolul din serialul "Anatomia lui Grey". S-a căsătorit în decembrie 2007 cu Josh Kelley, în Utah.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: katherine heigl , costum de baie