O tânără s-a pozat cu o tarantulă imensă pe gât şi a postat pe net. Motivul este emoţionant

  • 490 afişări
19 aprilie 2018
 O tânără s-a pozat cu o tarantulă imensă pe gât şi a postat pe net. Motivul este emoţionant

Galerie foto

 O tânără s-a pozat cu o tarantulă imensă pe gât şi a postat pe net. Motivul este emoţionant O tânără s-a pozat cu o tarantulă imensă pe gât şi a postat pe net. Motivul este emoţionant O tânără s-a pozat cu o tarantulă imensă pe gât şi a postat pe net. Motivul este emoţionant O tânără s-a pozat cu o tarantulă imensă pe gât şi a postat pe net. Motivul este emoţionant

 

O tânără extrem de frumoasă a reuşit să şocheze oamenii din întreaga lume după ce a publicat pe internet poze cu ea în care apare ţinând pe piept o tarantulă imensă.
 


Foto: Instagram
Este vorba despre Bindi Irwin, fiica celebrului vânător de crocodili Steve Irwin, ce a realizat în timpul vieţii zeci de documentare interesante cu şi despre animale.
Pe patru septembrie 2018 se împlinesc 12 ani de când Steve Irwin a plecat dintre noi.
Cunoscut ca „vânătorul de crocodili”, acesta a realizat numeroase emisiuni şi documentare despre viaţa animalelor din sălbăticie.

Nu de puţine ori şi-a ţinut publicul cu sufletul la gură atunci când se lupta cu fiarele. Curajul şi iubirea pentru natură l-au făcut să fie admirat şi apreciat în toată lumea.

Avea doar 44 de ani atunci când inima i-a încetat să bată, după ce a fost atacat de o pisică de mare. Azi, fetiţa sa, Bindi Irwin, are 20 de ani şi continuă munca tatălui său.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bindi irwin , tarantula