O vedetă de la noi face vâlvă în Italia: "Angelina Jolie de România"

  • 205 afişări
O vedetă de la noi face vâlvă în Italia: "Angelina Jolie de România"

13 martie 2018

Galerie foto

O vedetă de la noi face vâlvă în Italia: "Angelina Jolie de România"O vedetă de la noi face vâlvă în Italia: "Angelina Jolie de România"O vedetă de la noi face vâlvă în Italia: "Angelina Jolie de România"O vedetă de la noi face vâlvă în Italia: "Angelina Jolie de România"
 
Românca Cristina Micu, cunoscută sub pseudonimul Cristina Ich, a făcut senzaţie în Italia, după ce a apărut într-o emisiune tv.
 
Foto: Instagram, captură video
 
Cunoscută în România mai ales în urma colaborării cu Bromania, Cristina Ich a cucerit Italia în ultimele ore după ce a apărut la Ballando con le stelle 2018 (varianta din Italia a emisiunii „Dansez pentru tine”).
A făcut pereche aici cu Luca Favilla, un cunoscut dansator din Italia, iar publicul din Italia i-a apreciat, potrivit presei din peninsulă, decolteul şi mişcările sexy, care au făcut senzaţie pe reţelele sociale.
În vârstă de 31 de ani, tânăra, născută dincolo de Prut dintr-o mamă româncă şi un tată moldovean, e cunoscută drept Angelina Jolie de România. Din 2007 lucrează ca fotomodel la Bucureşti, dar este extrem de populară mai ales pentru clipurile postate pe YouTube.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: christina ich , italia