Pisica lui Karl Lagerfeld este milionară. Ce avere are Choupette

  • 172 afişări
31 august 2018
Pisica lui Karl Lagerfeld este milionară. Ce avere are Choupette

Pisica celebrului creator de modă Karl Lagerfeld a câştigat anul trecut peste 2,1 milioane de lire. Choupette a obţinut această sumă fabuloasă graţie unui contract cu firma de produse cosmetice Shu Uemura, dar şi a unui pictorial pentru un calendar lansat de Vauxhall Corsa, scrie The Mirror.

Animalul de companie al designerului german a devenit extrem de cunoscut în ultimii ani, iar în 2014 a fost lansată chiar şi o carte despre el.

Volumul „Choupette - the Enchanted Life of a Fashion Cat”, scris de Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias, are 123 de pagini şi este un omagiu dedicat felinei albe birmaneze cu ochi albaştri. În paginile sale sunt incluse o serie de fotografii realizate de Lagerfeld, precum şi detalii despre viaţa şi preferinţele culinare ale pisicii.

Choupette are propriile servitoare şi chiar propriul iPad. De asemenea, Choupette ia masa de fiecare dată alături de stăpânul ei, mai scrie sursa citată.

„Ea stă întotdeauna alături de mine şi de îngrijitoarele ei”, a explicat creatorul de modă. „(Îngrijitoarele, n. red) se joacă cu ea, dar trebuie şi să îi îngrijească blana ei frumoasă şi albă, să-i facă tratamentele pentru ochi şi să o distreze. Ea este centrul universului”, a mai spus Karl Lagerfeld.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: karl , lagerfeld , pisica , animal , avere , moda