Primele fotografii oficiale de la nunta lui Nicolae al României cu Alina Binder. "Ea este o prinţesă. L-a cucerit pe Nicolae, corect"

  • 2283 afişări
04 octombrie 2018
Primele fotografii oficiale de la nunta lui Nicolae al României cu Alina Binder. "Ea este o prinţesă. L-a cucerit pe Nicolae, corect"

Galerie foto

Nicolae al RomânieiNicolae al RomânieiNicolae al RomânieiNicolae al României

Mirii fericiţi după ce şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

Foto nicolaealromaniei.ro , Ostafi Photography

Fostul principe român Nicolae s-a căsătorit duminica trecută cu aleasa lui, Alina Binder, la Sinaia.

Fostul principe Nicolae (33 de ani) şi Alina-Maria Binder (30 de ani) au dat publicităţii o serie de fotografii realizate după cununia religioasă. Imaginile, realizate de Ostafi Photography, au fost surprinse în Cazino Sinaia, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă.

"Ea este o prinţesă. Are gesturile, are zâmbetul, are bunătatea şi tăria unui mare caracter. Ea l-a cucerit pe Nicolae, corect, dar, poate la acelaşi nivel al importanţei… ea ne-a cucerit pe noi toţi. Să cucereşti România nu e uşor. România are nevoie de bunătate, România are nevoie de înţelegere, România are nevoie de o prinţesă. Suntem un popor credincios, am văzut duminică câţi oameni sunt credincioşi încă poveştilor frumoase. Ne bucurăm că v-am fost alături, Alina şi Nicolae, suntem recunoscători că am văzut o parte aşa frumoasă a României, am văzut un popor care-şi exprimă iubirea şi aprecierea faţă de un ideal, iubire şi apreciere care nu cer nimic în schimb. Alina-Maria, eşti a României! Şi din nou, mă repet cu plăcere: România încă mai are de povestit!", a scris pe Facebook cel care a realizat fotografiile oficiale.

Mirii au realizat fotografii şi alături de membrii familiei, părinţii şi fratele Alinei-Maria Binder şi sora lui Nicolae, singurul membru al Familiei Regale care a participat la eveniment. Cuplul s-a pozat şi alături de cele două perechi de naşi, Liviu şi Simona Popescu şi Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

Familia Regală a României nu a participat la acest eveniment. Cununia a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului şi un sobor de preoţi.

Organizatorii au umplut lăcaşul de cult cu buchete de hortensii şi trandafiri albi, aceleaşi flori fiind aşezate şi pe treptele bisericii. În faţa bisericii a fost amplasat un ecran mare pe care poate fi vizionată ceremonia. Muzica a fost asigurată de Corul Operei române, care la intrarea miresei cântă imnul mirilor ”Vino din Liban, mireasă”.

După ceremonia religioasă care a avut loc la Biserica ”Sfântul Ilie” din Sinaia, fostul principe Nicolae şi soţia lui au plecat către locul unde avea loc recepţia de nuntă, într-o trăsură de epocă. Odată ajunşi la Cazinoul din Sinaia, unde urma să aibă loc balul ţinut în cinstea lor, cei doi miri s-au afişat la balcon pentru a oferi mulţimii primul moment intim ca soţi, sărutul, dar şi să salute oamenii prezenţi la cel mai important eveniment al vieţii lor. Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au fost aplaudaţi în faţa Cazinoului, iar oamenii au strigat Nicolae şi au cântat ”La mulţi ani”. Recepţia a avut loc la Cazinoul din Sinaia, clădire simbol a acestui oraş. Cazinoul a fost construit între anii 1911 – 1912 după planurile celebrului arhitect Petre Antonescu. Este construit în stil neoclasic. Cazinoul a fost închis în perioada celor două războaie şi interzis în 1947 pentru că în ţară au fost interzise jocurile de noroc, declara recent, pentru MEDIAFAX, Rozalia Bremm, ghidul Cazinoului. Nunta nepotului Regelui Mihai a avut loc în cea mai mare sală a Cazinoului, Sala Oglinzilor. Pe vremuri, aici era sala ruletelor.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fotografii , nunta , alina binder