Prinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionante

  • 604 afişări

Prinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionante

09 ianuarie 2018


Galerie foto

Prinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionantePrinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionantePrinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionantePrinţesa Charlotte, în prima zi de grădiniţă. Imagini emoţionante

Prinţesa Charlotte, care împlineşte trei ani în luna mai, a început o nouă etapă a vieţii ei: merge la grădiniţă.

Foto: Hepta
La mijlocul lunii decembrie, când Palatul Kensington a făcut publică fotografia de Crăciun a Ducelui şi Ducesei de Cambridge, s-au oferit şi câteva informaţii cu privire la mica Prinţesă Charlotte.    

Familia Regală a spus, la momentul respectiv, că micuţa va merge la creşă începând cu ianuarie 2018. Iată că prima zi de grădiniţă a venit, iar Palatul Kensington a postat astăzi două fotografii adorabile cu micuţa.

Prinţesa Charlotte a fost fotografiată de mama ei, Ducesa de Cambridge, pe scările Palatului Kensington, înainte de a pleca spre Willcocks Nursery School. Fetiţa de 2 ani a fost foarte chic – a purtat un paltonaş roşu şi pantofi în aceeaşi culoare şi un fular într-o nuanţă de roz pudrat.

Willcocks Nursery School, care se află în imediata vecinătate a Palatului Kensington, unde locuişte Prinţul William împreună cu familia lui, este cunoscută pentru standardele înalte. Preţul exorbitant pe care părinţii trebuie să-l plătească este de  14 550 de lire sterline pe an.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printesa , charlotte