Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"

  • 3603 afişări

Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"

15 martie 2018


Priscilla Presley a mărturisit că cei mai frumoşi ani au fost "furaţi" de viaţa ei cu Elvis Presley.
 


La 72 ani de ani, Priscilla Presley arată de parcă ar fi descoperit o poţiune magică a tinereţii veşnice. În cadrul unui interviu televizat, aceasta a făcut dezvăluiri despre căsnicia ei cu Elvis Presley. "Nu m-a văzut niciodată fără machiaj. Nu voia niciodată să mă vadă când mă îmbrac, voia să vadă doar rezultatul final". Soţul ei îi alegea hainele când mergeau împreună la cumpărături: "Am trăit o viaţă care nu era a mea, în care cumva m-am pierdut pe mine. Nu am avut parte de anii obişnuiţi de adolescenţă, aşa că a trebuit să mă adaptez. Când a început să meargă în turneu, m-am dus să iau lecţii de dans - abia atunci am realizat că femeile au o viaţă a lor".

Priscilla avea 27 de ani când a divorţat de Elvis şi mărturiseşte că, până la 29 de ani, nu a semnat niciodată un cec. "Nu am divorţat pentru că nu îl mai iubeam, era iubirea vieţii mele, dar trebuia să văd cum este lumea reală".

Galerie foto

Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"Priscilla Presley, dezvăluiri şocante: "Elvis nu m-a văzut niciodată fără machiaj"

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: priscilla presley , machiaj