Rochii controversate ale vedetelor la Premiile Oscar

  • 347 afişări
02 martie 2018
Rochii controversate ale vedetelor la Premiile Oscar

Deşi au la dispoziţie cele mai frumoase rochii din lume, create de designeri de top, unele vedete nu iau mereu cea mai bună decizie în ceea ce priveşte vestimentaţia la cel mai important eveniment din domeniu al anului, ajungând astfel la rubrica Prost îmbrăcate a revistelor de modă.

Chiar şi la Premiile Oscar, eveniment pentru care actriţele încep să se pregătească cu câteva luni înainte, există în fiecare an apariţii care lasă de dorit şi se remarcă într-un mod negativ. Este şi cazul exemplelor de mai jos!

Kate Hudson

Rochia purtată de Kate în anul 2001 a fost desfiinţată de criticii de modă. Însă ceea ce a făcut ca apariţia sa să fie una dintre cele mai penibile din istoria Premiilor Oscar a fost coafura pentru care a optat actriţa.

Cher

Apariţia lui Cher din anul 1986 nu a fost doar una provocatoare, ci şi una despre care s-a vorbit mult timp după eveniment.

Kim Basinger

Au trecut mai bine de două decenii de la apriţia la Premiile Oscar din anul 1990 a lui Kim într-o rochie creaţie proprie. Din păcate pentru vedetă însă, talentul său în domeniul modei nu a fost apreciat pozitiv.

Charlize Theron

În ceea ce priveşte rochia lui Charlize, criticii au ajuns la o singură concluzie: creaţia nu are nicio logică.

Kate Winslet

Cine ar fi crezut că actriţa în rochie roz, catalogată ca fiind o apariţie dezastruoasă la Oscarurile din 1996, se va transforma în una dintre cele mai de succes femei de la Hollywood?

Tyra Banks

Modelul Tyra Banks nu a reuşit să impresioneze pozitiv cu rochia pe care a purtat-o la Premiile Oscar din anul 2000. Cu toate că rochia a stârnit controverse, ceea ce a atras cel mai mult atenţia a fost bijuteria purtată de actriţă, un diamant în valoare de nouă milioane de dolari.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a avut o apariţie creepy pe covorul roşu al celebrului eveniment din anul 2000, atunci când ar fi putut cu uşurinţă să fie confundată cu Morticia. Din fericire pentru ea, în acel an vedeta a reuşit să câştige râvnitul premiu, la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar. Nu doar rochia a stârnit controverse, ci şi faptul că Angelina s-a sărutat cu fratele său după ce i-a fost înmânat premiul.

Hilary Swank

Hilary şi-a dorit o rochie pe comandă Christian Dior pentru Premiile Academiei Americane de Film din anul 2003. Din păcate pentru ea, apariţia a primit foarte multe critici negative, iar revistele de modă nu s-au sfiit să o încadreze la categoria Prost îmbrăcate.

Uma Thurman

Uma a declarat că a fost foarte hotărâtă să nu aibă o apariţie plictisitoare pe covorul roşu în anul 2004. Aşa că a ales o rochie care să o aducă în centru atenţiei. „Am crezut că rochia va fi foarte cool. Însă din câte se vede nu a fost”, a declarat actriţa.

Celine Dion

Nu doar rochia a adus-o pe Celin Dion în topul celor mai controversate apariţii la Premiile Oscar, ci mai ales accesoriile pentru care a optat.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vedete , rochii , oscar