Smiley s-a întors din vacanţă şi a avut prima apariţie TV. “Suntem oficial o familie”

  • 9821 afişări


Smiley s-a întors din vacanţă şi a avut prima apariţie TV. “Suntem oficial o familie”

23 ianuarie 2018

Galerie foto

Smiley s-a întors din vacanţă şi a avut prima apariţie TV. “Suntem oficial o familie”Smiley s-a întors din vacanţă şi a avut prima apariţie TV. “Suntem oficial o familie”Smiley s-a întors din vacanţă şi a avut prima apariţie TV. “Suntem oficial o familie”Smiley s-a întors din vacanţă şi a avut prima apariţie TV. “Suntem oficial o familie”

 

Smiley şi Gina Pistol s-au întors din vacanţă, iar recent, artistul a avut prima apariţie la tv.
 


Acesta şi-a sărbătorit bunul prieten, pe Pavel Bartoş, în direct la Vorbeşte lumea.

„Măi, să ştii că prima dimineaţă în care m-am trezit lângă el a fost grea. Suntem oficial o familie! (…). Anul acesta, «Românii au talent» va fi de excepţie. (…). Sezonul acesta va fi unul cu totul şi cu totul deosebit, pentru că avem poveşti de viaţă senzaţionale, cu oameni care au reuşit să treacă peste experienţe dificile, oameni care au călătorit în toată lumea. „, a povestit Smiley în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”, consemnează un ziar monden.

„Ştii unde e problema lui? Eu când mă duc în vacanţe, el are concerte. (…). Da, e foarte bun, e darnic cu copii. (…). La Madrid, cred că au fost peste 10.000 de oameni – i-am ţinut într-o piaţetă. Da, sunt nişte poveşti extraordinare”, a spus dezvăluit Pavel Bartoş.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , vacanta