Thalia, la proba costumului de baie!

  • 676 afişări

Thalia, la proba costumului de baie!

12 iulie 2016


În vârstă de 44 de ani, faimoasa actriţă cunoscută pentru rolurile siropoase pe care le-a interpretat în telenovele continuă să fie într-o formă de invidiat, dovadă fiind chiar o imagine publicată pe contul personal de socializare.


Chiar dacă e mamă şi are 44 de ani, Thalia are o siluetă de invidiat, pe care nu se teme să şi-o etaleze, iar acest lucru s-a văzut perfect pe Instagram, când vedeta a postat o fotografie în care apare într-un costum de baie roşu.

Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalía, este o actriţă şi cântăreaţă, autoare şi femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy şi Latin Billboard.

Datorită succesului telenovelelor în care Thalía a avut rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas", iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino” sau „Regina muzicii pop".

Galerie foto

Thalia, la proba costumului de baie! (galerie foto)Thalia, la proba costumului de baie! (galerie foto)Thalia, la proba costumului de baie! (galerie foto)Thalia, la proba costumului de baie! (galerie foto)
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: thalia , costum de baie