Un model Victoria's Secret, criticat pentru că a apărut în bikini la 12 zile după ce a născut. "Uită-te la tine"

  • 1876 afişări
12 iulie 2018

Un model Victoria's Secret, criticat pentru că a apărut în bikini la 12 zile după ce a născut. "Uită-te la tine"

Galerie foto

Un model Victoria's Secret, criticat pentru că a apărut în bikini la 12 zile după ce a născut. "Uită-te la tine"Un model Victoria's Secret, criticat pentru că a apărut în bikini la 12 zile după ce a născut. "Uită-te la tine"Un model Victoria's Secret, criticat pentru că a apărut în bikini la 12 zile după ce a născut. "Uită-te la tine"Un model Victoria's Secret, criticat pentru că a apărut în bikini la 12 zile după ce a născut. "Uită-te la tine"
 
Surprinsă în costum de baie la doar 12 zile după ce a născut, Candice Swanepoel a fost aspru criticată de cei care au văzut fotografiile cu ea. 
 
 
Foto> Hepta, Instagram
Candice Swanepoel este logodită cu Hermann Nicoli şi au împreună doi copii. După naştere, modelul şi-a recăpătat aproape în totalitatea silueta care a consacrat-o, dar aşa cum este absolut normal încă are burtică şi câteva kilograme în plus. 
Candice Swanepoel a transmis un mesaj prin care afirmă că este mândră de felul în care arată.
 
"În poză sunt eu după 12 zile după ce l-am adus pe lume pe fiul meu. Dacă ai ceva de rău de zis... uită-te la tine. Oamenii pot fi atât de răi unii cu ceilalţi. Standardele frumuseţii impuse de societate sunt imposibil de atins în aceste vremuri şi nu îmi este ruşine să îmi arăt burtica după ce am născut. Sunt mândră, de fapt. Mi-am ţinut fiul 9 luni aici şi cred că am dreptul să am puţină burtică. Şi ce dacă sunt model... Şi noi suntem oameni obişnuiţi. Lăsaţi-ne să mergem la plajă liniştiţi." a fost mesajul lui Candice Swanepoel.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: model , bikini