Predicţia sumbră făcută de scriitoare Germaine Greer despre Meghan Markle. "Va găsi plictisitoare noua sa viaţă"

  • 633 afişări
17 aprilie 2018
Predicţia sumbră făcută de scriitoare Germaine Greer despre Meghan Markle. "Va găsi plictisitoare noua sa viaţă"

Galerie foto

Predicţia sumbră făcută de scriitoare Germaine Greer despre Meghan Markle. "Va găsi plictisitoare noua sa viaţă" (galerie foto)Predicţia sumbră făcută de scriitoare Germaine Greer despre Meghan Markle. "Va găsi plictisitoare noua sa viaţă" (galerie foto)Predicţia sumbră făcută de scriitoare Germaine Greer despre Meghan Markle. "Va găsi plictisitoare noua sa viaţă" (galerie foto)Predicţia sumbră făcută de scriitoare Germaine Greer despre Meghan Markle. "Va găsi plictisitoare noua sa viaţă" (galerie foto)

Germaine Greer a vorbit într-un interviu pentru “60 Minutes” despre viitoarea soţie a Prinţului Harry, făcând o predicţie sumbră cu privire la viitorul cuplu regal.

Scriitoarea şi activista feministă în vârstă de 78 de ani susţine că mariajul dintre Meghan Markle nu va rezista, pe motiv că actriţa se va plictisi de stilul de viaţă impus de Familia Regală şi “va dezerta”, scrie Daily Mail.

„Cred că va găsi plictisitoare noua sa viaţă în Familia Regală, iar presiunea de a evada din acel mediu va fi copleşitoare. Cred că va “dezerta” la un moment dat”, a declarat scriitoarea

Mai mult, activista feministă e de părere că prima căsnicie a lui Meghan Markle cu producătorul de film Trevor Engelson s-a datorat dorinţei actriţei de a avea un anumit statut social, dar şi stabilitate financiară.

„De ce s-ar mărita o femeie născută în sărăcie cu un bărbat a cărui avere valorează 53 de milioane de dolari australieni? Nu văd un alt motiv“, a adăugat autoarea potrivit Adevărul.

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au logodit în noiembrie 2017. Cei doi se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: predictie , meghan markle