Principesa Margareta, despre Regele Mihai: ”A suferit mult. A simţit că nu se poate face nimic”

  • 1486 afişări

Principesa Margareta, despre Regele Mihai: ”A suferit mult. A simţit că nu se poate face nimic”

06 decembrie 2017

Galerie foto

Scrisoarea virală a Principesei Margareta pentru Regele Mihai:  „Omul acesta a fost întotdeauna acolo, lângă mine. Şi omul acesta este tatăl meu!”Scrisoarea virală a Principesei Margareta pentru Regele Mihai:  „Omul acesta a fost întotdeauna acolo, lângă mine. Şi omul acesta este tatăl meu!”Scrisoarea virală a Principesei Margareta pentru Regele Mihai:  „Omul acesta a fost întotdeauna acolo, lângă mine. Şi omul acesta este tatăl meu!”Scrisoarea virală a Principesei Margareta pentru Regele Mihai:  „Omul acesta a fost întotdeauna acolo, lângă mine. Şi omul acesta este tatăl meu!”

 

Potrivit unui anunţ al Casei Regale, Regele Mihai s-a stins din viaţă, marţi după-amiază, la 96 de ani, iar TVR 1 a difuzat o înregistrare emoţionantă cu Regina Margareta a României.


 „Vorbea foarte des de suferinţa ţării noastre. A suferit mult şi în exil. A simţit că nu se poate face nimic, că el nu poate face nimic pentru ţara lui. A fost o mare frustrare. Mi-a povestit multe”, a spus Principesa Margareta.

În aceeaşi înregistrare, Principesa a vorbit şi despre cea mai dragă amintire pe care o poartă în suflet: „E dificil de spus pentru că nu este o singură amintire, sunt mai multe. Când m-a învăţat cum să conduc maşina, când m-a dus la şcoală. Tot felul de amintiri. Sunt foarte multe. Nu am trei ore să vă povestesc”.


„Am cules un buchet de flori o dată din grădină şi am spus: o să-i dau acest buchet pentru că e mereu trist. Şi am întrebat-o pe mama: de ce e mereu trist? Şi ea mi-a spus pentru că a pierdut o ţară”, a povestit Principesa Margareta.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: margareta , mihai