Prinţul George, persecutat de verişoara lui. Ce i-a făcut aceasta

  • 237 afişări
14 iunie 2018
Prinţul George, persecutat de verişoara lui. Ce i-a făcut aceasta

Galerie foto

Prinţul George, persecutat de verişoara lui. Ce i-a făcut aceasta (galerie foto)Prinţul George, persecutat de verişoara lui. Ce i-a făcut aceasta (galerie foto)Prinţul George, persecutat de verişoara lui. Ce i-a făcut aceasta (galerie foto)Prinţul George, persecutat de verişoara lui. Ce i-a făcut aceasta (galerie foto)
Dacă până acum ne-am amuzat de gesturile făcute de Prinţesa Charlotte, în acest weekend, la ceremonia Trooping the Colour, organizată în cinstea Reginei Elisabeta, Prinţul George şi verişoara ei ne-au atras atenţia. Şi nu doar atunci.
 
Odată ce şi-au făcut apariţia la balconul Palatului Kensington pentru a urmări ceremonia, Prinţul George a fost necăjit de verişoara sa, Savannah Phillips care nu doar dă îi făcea semne să tacă, dar îi şi punea mâna la gură pentru  înţelege acest lucru. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în urmă cu aproximativ 30 de ani când Prinţul Harry i-a pus mâna la gură verişoarei sale, Prinţesa Beatrice, ca aceasta să tacă.
 
În plus, Savannah a făcut încă un gest faţă de verişorul ei, chiar în ziua în care Kate Middleton a ieşit în parc cu el şi Prinţesa Charlotte.
 
În timp ce stăteau pe un deal pentru a se uita la meciul de Polo, Savannah, deranjată de prezenţa micuţului, l-a împins pe George care a alunecat până la baza dealului. Bineînţeles, aceasta a fost atenţionată de mama sa.
 

Foto:hepta
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printul george , verisoara , ceremonie