Prinţul Harry, cu fostele iubite şi soţia, la un eveniment important. ”Va fi interesantă reacţia lui Meghan Markle”

  • 123 afişări
12 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Prinţul Harry, cu fostele iubite şi soţia, la un eveniment important. ”Va fi interesantă reacţia lui Meghan Markle”

Galerie foto

Prinţul Harry, Meghan Markle şi fostele iubitePrinţul Harry, Meghan Markle şi fostele iubitePrinţul Harry, Meghan Markle şi fostele iubitePrinţul Harry, Meghan Markle şi fostele iubite
Chiar dacă Prinţul Harry nu mai ţine legătura cu fostele iubite (da, şi prinţii au foste iubite), asta nu înseamnă că nu există şanse să se reîntâlnească cu ele- întâmplător sau nu. După ce în urmă cu câteva săptămâni soţul lui Meghan Markle a fost pus într-o situaţie stânjenitoare când, aflat alături de Ducesa de Sussex ”a dat nas în nas” cu una dintre fostele iubite, Jenna Coleman, surse apropiate Familiei Regale susţin că acestă poveste se va repeta foarte curând. Azi adică.
 
Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi prezenţi la nunta Prinţesei Eugenie care are loc astăzi, la Palatul Windsor. Potrivit Vanity Fair, cei doi vor avea companie. Şi nu una, ci două. Apropiaţii Casei Regale au povestit că atât Chelsy Davy, care cu o noapte înainte de nunta Prinţului Harry l-a sunat plângând, cât şi Cressida Bonas vor fi prezente la nunta verişoarei Prinţilor William şi Harry, amândouă fiind extrem de apropiate de Prinţesa Eugenie.
 
”Harry nu mai vorbeşte cu niciuna dintre ele. Fac parte din trecut, iar acum îşi vede de viaţă alături de Meghan Markle. Eugenie încă este foarte apropiată de amândouă în schimb”, povesteşte o sursă apropiată pentru Vanity Fair. ”Sunt sigur că va fi foarte civilizat în preajma amândurora, dar va fi interesantă reacţia lui Meghan Markle”, a continuat sursa.
 
Luând în considerare reacţia pe care a avut-o la întâlnirea cu Jenna Coleman, cu siguranţă soţia Prinţului Harry nu va fi deloc deranjată de prezenţa celor două foste iubite ale soţului ei.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printul harry