Propunerile cofetarilor: ce dulciuri punem pe masa de Paşte în 2018

  • 60 afişări
02 aprilie 2018 Alexandra Necsoiu
Propunerile cofetarilor: ce dulciuri punem pe masa de Paşte în 2018

Galerie foto

Propunerile cofetarilor: ce dulciuri punem pe masa de Paşte în 2018 (galerie foto)Propunerile cofetarilor: ce dulciuri punem pe masa de Paşte în 2018 (galerie foto)Propunerile cofetarilor: ce dulciuri punem pe masa de Paşte în 2018 (galerie foto)Propunerile cofetarilor: ce dulciuri punem pe masa de Paşte în 2018 (galerie foto)

Cu ocazia sărbătorilor Pascale,  propunerile de sezon ale cofetarilor vin în ediţie limitată de dulciuri tematice pentru masa care îi reuneşte pe cei dragi.

Propunerile pentru noua colecţie sunt turta dulce, eclerele personalizate, oul de ciocolată belgiană, torturi cu decor special, macarons, pralinele artizanale, eclere, cupcakes şi, în premieră anul acesta, cozonacul tradiţional.

Ou de ciocolată

Realizat artizanal, din ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, oul de Paşte este o invitaţie la a descoperi gustul intens al ciocolatei într-un decor inspirat de sărbătoarea primăverii.

Eclere personalizate

Spune Paşte Fericit! în cel mai dulce mod. Eclerele din colecţia Éclair Affair personalizate cu mesaje speciale pe ciocolată albă belgiană vor impresiona atât un prieten, dar şi un coleg sau partener.

Cutii mix turtă dulce

O selecţie de 4 figurine de turtă dulce în forme speciale şi decor inspirat de sărbătorile Pascale, lucrat manual de artizanii Grace Couture Cakes, vor fi cadoul simplu, dar cu personalitate de care se vor bucura cei mici şi cei mari, deopotrivă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: propuneri , dulciuri , paste