"Refuzăm să creştem nişte nesimţiţi". Mila Kunis dezvăluie de ce nu le cumpără copiilor cadouri de Crăciun

  • 14530 afişări
10 octombrie 2017"Refuzăm să creştem nişte nesimţiţi". Mila Kunis dezvăluie de ce nu le cumpără copiilor cadouri de Crăciun

Galerie foto

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, moment dificil în cuplu. Motivul este o altă actriţăMila Kunis şi Ashton Kutcher, moment dificil în cuplu. Motivul este o altă actriţăMila Kunis şi Ashton Kutcher, moment dificil în cuplu. Motivul este o altă actriţăMila Kunis şi Ashton Kutcher, moment dificil în cuplu. Motivul este o altă actriţă


Mila Kunis (34 de ani) şi Ashton Kutcher (39 de ani) au o fiică de trei ani, Wyatt, şi un fiu de aproape doi ani, Dimitri.
 MIla Kunis şi Ashton Kutcher nu plănuiesc să le mai cumpere vreodată copiilor lor cadouri de Crăciun.

Deşi faimosul cuplu dispune de o grămadă de bani, iar copiii lor sunt foarte bine îngrijiţi, cei doi actori fac eforturi pentru a se asigura că moştenitorii lor nu vor creşte atât de răsfăţaţi încât să se transforme în nişte "nesimţiţi".

Astfel, Mila a explicat pentru Entertainment Tonight că în casa lor nu va veni Moş Crăciun, astfel că cei mici nu se vor obişnui să primească lucruri extravagante în fiecare an- De asemenea, aceasta le-a interzis şi bunicilor să încalce regula şi să le dea copiilor cadouri.

"Copiii nu mai apreciază în ziua de azi un singur cadou. Ei nici măcar nu mai ştiu ce-şi doresc, ştiu doar că trebuie să primească chestii".

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mila kunis , cadouri