Replica actriţei Meryl Streep când i s-a spus că e prea urâtă să joace într-un blockbuster

  • 1989 afişări


Replica actriţei Meryl Streep când i s-a spus că e prea urâtă să joace într-un blockbuster

16 iunie 2018

Galerie foto

Replica actriţei Meryl Streep când i s-a spus că e prea urâtă să joace într-un blockbusterReplica actriţei Meryl Streep când i s-a spus că e prea urâtă să joace într-un blockbusterReplica actriţei Meryl Streep când i s-a spus că e prea urâtă să joace într-un blockbusterReplica actriţei Meryl Streep când i s-a spus că e prea urâtă să joace într-un blockbuster


Meryl Streep (67 de ani), pe numele real Mary Louise Streep, este cea mai talentată actriţă a Americii şi deţine în prezent recordul pentru cele mai multe nominalizări ale unui artist la Premiile Oscar.

Foto: Hepta, Instagram

Însă, începutul carierei sale, nu a fost deloc uşor. Actriţa a povestit că, în anii ’70, a fost respinsă la audiţiile pentru filmul „King Kong” pe motiv că ar fi fost „prea urâtă” pentru gusturile producătorului.

Într-o ediţie a emisiunii „The Graham Norton Show”, de la BBC America, Meryl Streep şi-a amintit de ziua în care a fost invitată să discute cu producătorul peliculei, Dino De Laurentiis, despre un posibil rol în filmul „King Kong”.

„Fiul lui mă văzuse într-o piesă de teatru. Aşa că m-am dus la etajul 33 al Gulf and Western Building (n.r.din New York), avea un birou uimitor, cu panoramă asupra întregului Manhattan. Am intrat, iar fiul lui era foarte încântat că adusese această actriţă nouă. Iar tatăl i-a spus fiului – în italiană, iar eu înţeleg italiana – che brutta! De ce mi-ai adus urâtania asta?”.

Iar Meryl Streep i-a răspuns lui De Laurentiis: „Păi, îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă ca să joc în King Kong!”

În cele din urmă, rolul i-a fost oferit actriţei Jessica Lange, care a jucat în „King Kong” alături de Jeff Bridges şi Charles Grodin.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meryl streep , replica