Rihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane dolari! Cum arată aceasta FOTO

  • 400 afişări

Rihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane dolari! Cum arată aceasta FOTO

19 octombrie 2017

Galerie foto

Rihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane dolari! Cum arată aceasta FOTORihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane dolari! Cum arată aceasta FOTORihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane dolari! Cum arată aceasta FOTORihanna şi-a cumpărat o casă de 22 de milioane dolari! Cum arată aceasta FOTO

Vedeta şi-a mărit colecţia de case şi şi-a cumpărat o vilă impresionantă.


22 de milioane de dolari costă reşedinţa de lux din Barbados în care artista şi-a găsit liniştea şi pe care a achiziţionat-o  pentru a putea petrece mai mult timp alături de familia sa. Conacul este uimitor atât pe exterior, cât şi în interior.

Încă de la intrare, locuinţa Rihanei îţi taie răsuflarea deoarece păşeşti într-un living imens, ce pare să nu se mai termine. Culorile predominante sunt portocaliu şi crem, ce se potrivesc  perfect cu mobila aleasă de vedetă. Şi cum Riri are o pasiune pentru flori, vazele imense nu lipsesc din casa vedetei, dar nici tablourile mari.

Pentru decorarea dormitorului, Rihanna a folosit aceleaşi nuanţe ca şi în living. Bucătăria şi baia sunt şi ele impresionante.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: rihanna , casa