Roxana Ciuhulescu, siluetă impecabilă în costum de baie, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară

  • 175 afişări
30 august 2018
Roxana Ciuhulescu, siluetă impecabilă în costum de baie, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară

Galerie foto

Roxana Ciuhulescu, siluetă impecabilă în costum de baie, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oarăRoxana Ciuhulescu, siluetă impecabilă în costum de baie, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oarăRoxana Ciuhulescu, siluetă impecabilă în costum de baie, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oarăRoxana Ciuhulescu, siluetă impecabilă în costum de baie, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară
Roxana Ciuhulescu se află la mare împreună cu soţul şi copiii, pentru câteva zile de relaxare. Cu această ocazie, fosta prezentatoare de televiziune s-a pozat pe plajă, în costum de baie, la doar o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară.
 
Vedeta a ales să poarte un costum de baie întreg, negru, cu un decolteu adânc, pozând alături de fiul ei pe plajă, în timp ce-l plimba cu căruciorul. 
 
Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară luna trecută, atunci când a adus pe lume un băieţel, Cezar, rod al iubirii sale cu Silviu Bulugioiu. Fosta prezentatoare mai are o fetiţă din căsnicia anterioară.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!