Sarah Jessica Parker a dezvăluit secretul căsniciei de 20 de ani

  • 1432 afişări
16 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Sarah Jessica Parker a dezvăluit secretul căsniciei de 20 de ani

Galerie foto

Sarah Jessica Parker a dezvăluit secretul căsniciei de 20 de ani (galerie foto)Sarah Jessica Parker a dezvăluit secretul căsniciei de 20 de ani (galerie foto)Sarah Jessica Parker a dezvăluit secretul căsniciei de 20 de ani (galerie foto)Sarah Jessica Parker a dezvăluit secretul căsniciei de 20 de ani (galerie foto)

Sarah Jessica Parker este căsătorită cu Matthew Broderick de 20 de ani, iar pentru a păstra flacăra aprinsă dintre cei doi, actriţa are un secret.

Într-un interviu recent pentru revista People, actriţa în vârstă de 52 de ani a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de 20 de ani. Sarah Jessica Parker mărturiseşte că ea şi Matthew Broderick sunt dispuşi să accepte schimbările şi toanele fiecăruia.

“Nevoile tale se schimbă. Tu şi partenerul tău vă veţi schimba. Pare prostesc, dar eşti foarte norocoasă dacă-ţi va plăcea acea persoană. Încă îl plac foarte mult. Sunt sigură că îl enervez de multe ori, şi el mă enervează pe mine, dar învăţ câte ceva despre el în fiecare zi”, a povestiti actriţa pentru People. “Cred că mariajul are foarte multă vitalitate”, a continuat vedeta.

Cei doi au avut o relaţie de 5 ani înainte de a-şi lega destinele, iar în anul 1997, pe 19 mai, au decis să se căsătorească. Actriţa a păşit spre altar într-o rochie de mireasă neagră care, mai târziu, a devenit iconică. De atunci, cei doi au devenit părinţii gemenelor Tabitha şi Loretta, în vârstă de 8 ani şi James Wilkie, în vârstă de 15 ani.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sarah jessica parker , mariaj , secret