Se spune că ar fi grav bolnav. Cum arată Johnny Depp în cele mai recente fotografii

  • 220 afişări
12 iulie 2018

Se spune că ar fi grav bolnav. Cum arată Johnny Depp în cele mai recente fotografii

Galerie foto

S-a zvonit că ar fi grav bolnav. Cum arată Johnny Depp în cele mai recente fotografiiS-a zvonit că ar fi grav bolnav. Cum arată Johnny Depp în cele mai recente fotografiiS-a zvonit că ar fi grav bolnav. Cum arată Johnny Depp în cele mai recente fotografiiS-a zvonit că ar fi grav bolnav. Cum arată Johnny Depp în cele mai recente fotografii
 
 
Viaţa lui Johnny Depp pare să fi luat o turnură neaşteptată. 
Foto. Hepta
 
Comportamentul actorului a devenit tot mai ciudat de la despărţirea de Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi, pe care a părăsit-o pentru mult mai tânăra Amber Heard.
 
Căsnicia cu Amber Heard s-a sfârşit însă la fel de tumultos cum a început, cu acuzaţii de violenţă domestică şi un mega-scandal în presă. Era anul 2016, iar de atunci Depp a fentat falimentul şi a pornit în turneu cu trupa lui The Hollywood Vampires.
Zvonurile despre excesul de droguri şi alcool au existat şi în trecut, însă poze recente au reînviat în presă aceste bănuieli.
 
În imaginea de mai sus, după un concert din Rusia, Depp pare slăbit. Cu multe kilograme în minus faţă de cum îl ştiau fanii, actorul este vizibil încercănat, pare că a chelit şi că nu mai are sprâncene.
 
Recent însă au apărut poze noi cu Johnny Depp, în care acesta are un aspect mai normal, apropiat de cel din zilele lui bune. Actorul este coafat şi pare să se fi îngrăşat.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: johnny depp , bolnav